ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Појадок кој се подготвува од навечер за следно утро – превкусно!

Во вечерните часови, пред да одите во кревет, измешајте ги состојките во тегла, и наутро кога ќе станете ќе имате...
zhelezara akeli