ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Нов најдобар пласман на Ивановски на листата на АТП

ТЕНИС Калин Ивановски (18) оствари нов најдобар пласман на листата на АТП и е на прагот на влез меѓу најдобрите...
zhelezara akeli