ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Обожавател на „Џејмс Бонд“ посака да го погледне новиот филм пред да почине

Обожавател на „Џејмс Бонд“ филмовите, со само неколку недели живот, се надева дека ќе го изгледа најновото продолжение – „Нема...
zhelezara akeli