ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Добив уште една ќерка, тоа е мојата снашка Софија: Драган Дац го жени синот, еден месец откако тој и Весна правеа венчавка

Еден месец по неговата венчавка, го жени синот Јаков! Еден месец откако се ожени со Весна со која живеат заедно...
zhelezara akeli