ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%MZPU 607 0%STIL 139 -0.71%TEL 385 0%

Српски пратеник гледа порно за време на дебатата за Косово

Претставник на парламентарна партија од Србија на својот мобилен телефон гледал филмови за возрасни додека во српскиот Парламент се расправало...
zhelezara akeli