ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12156.28 -0.31%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

БУГАРСКАТА КРИПТОКРАЛИЦА КОЈА ГО ПРЕТРКА СВЕТОТ Ружа Игнатова e меѓу 10-те најбарани бегалци на ФБИ

Ружа Игнатова(42), германска државјанка родена во Бугарија, се нарече себеси криптокралица во 2016 година. Таа ја рекламираше својата компанија УанКоин...
zhelezara akeli