ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Русија испраќа нова лабораторија во вселената

Русија испраќа нова лабораторија до Меѓународната вселенска станица (ISS), пренесоа агенциите. Мултифункционалниот лабораториски модул „Наука“ се планира да биде лансиран...
zhelezara akeli