ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Инстаграм тестира вертикално прикажување на Stories

. Инстаграм тестира нов вертикален свиток за Stories во Турција и Бразил. Ова ќе ја стави контролата на допир во...
zhelezara akeli