ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12108.73 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Доделување на наградата „Ацо Шопов“ на ДПМ

В о просториите на Друштвото на писателите на Македонија (ДПМ) денеска ќе се одржи прес-конференција на која ќе биде соопштен...
zhelezara akeli