ADIN 750 2.6%ALK 14056.61 0.41%GIMS 9240 29.96%INBR 4000 0%KMB 7697.77 -2.28%MPT 71000.01 0%REPL 106000 0%RMDEN18 99.5 0%RMDEN19 99.5 0%SBT 3292 -4.57%STBP 501 -11.95%STIL 58 0%TNB 19585.34 -1.8%TTK 1359.63 -3.36%ZIMS 1268 0%

Сара е втора жртва на Марјан: Во Мис шарм испразни шаржер, а првата жртва ја задавил пред 23 години

Полицијата во Врање трага по Марјан Стаменковиќ  (47) под сомнение дека ја убил Сара Асановиќ (27), поранешна победничка на фестивалот...
zhelezara akeli