ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12156.28 -0.31%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

БРУК ШИЛДС ОТКРИ ДЕКА БИЛА СИЛУВАНА 30 години ја чувала грозоморната тајна

Американската актерка Брук Шилдс раскажа зошто 30 години чувала во тајност дека била силувана. „Не знаев дали и кога воопшто...
zhelezara akeli