ALK 16087.42 0.46%GIMS 9240 0%GRNT 1533.86 2.2%KMB 10838.39 -1.32%LOZP 2600 8.33%MPT 66088.31 -0.37%NMTE 820 -8.89%RADE 2100 0%STIL 120 1.69%TNB 21939.08 -0.28%TTK 1384.62 0.36%

„Нови естетики, нови простори“ мултимедијална изложба во Битола

НУ Завод и Музеј-Битола вечер ќе промовира мултимедијална изложба „Нови естетики, нови простори”, на која ќе бидат претстави пет современи...
zhelezara akeli