ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Реакции на холивудските актери по масакрот во Тексас

Холивудските глумци се јавија со реакции по масакрот кој се случи во основното училиште во Тексас, во кој тинејџер уби...
zhelezara akeli