ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Изгледот на јазикот го открива вашето здравје: Оваа боја укажува на опасен проблем со црниот дроб и панкреасот

Секој од нас од време на време добива обоена обвивка на јазикот. Најчесто има бела или жолта боја. Тоа обично...
zhelezara akeli