ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Девет пожарникари од Тетово ќе помагаат во подрачјата погодени од земјотрес во Турција

Девет пожарникари со две возила од Територијалната противпожарна единица-Тетово ќе заминат во Турција за да помагаат во справувањето со последиците...
zhelezara akeli