ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Најпознатиот брод доби наследник- Титаник II ќе заплови годинава

Бродот, кој е речиси идентична копија на оригиналниот Титаник, моментално се гради во Кина и неговото лансирање се очекува оваа...
zhelezara akeli