ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

На NASA и треба нов план за испорака на примероците од карпи од Марс на Земјата

Мисијата за испорака на примероци од карпи од Марс на Земјата за да се утврди дали тие содржат траги од...
zhelezara akeli