ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Земал пари, а ТЕЛАТА ГИ ЗАКОПУВАЛ ВО ШУМА, може да се 50, НАЈДЕНИ ДОСЕГА 7 во близина на Софија

Тела на седум постари лица се пронајдени во шума во близина на гробиштата во близина на бугарската престолнина Софија, соопшти...
zhelezara akeli