ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12157.4 -0.3%MPT 67999.79 0.16%TEL 360 -1.65%

Шкотланѓанец освоил џекпот и потрошил 45 милиони евра, си правел и луксузни погребни забави

Колин починал во 2019 година и во тие осум години, како што пишува The Sun, добро ги искористил своите пари....
zhelezara akeli