ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12108.73 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Советот на амбасадори: Во овие тешки денови да им помогнеме на погодените од земјотресот

Совет на Амбасадори со длабока тага и жалост ја прими веста за катастрофалниот земјотрес кој тешко ги погоди некои делови...
zhelezara akeli