ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

15 минути пешачење после јадењето е секогаш добра идеја!

Веќе подолго време слушаме дека лесната прошетка после оброк е една од најдобрите работи што можеме да ги направиме за...
zhelezara akeli