ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%MZPU 607 0%STIL 139 -0.71%TEL 385 0%

Комбинацијата на овие две намирници ги крева најтешките пациенти на нозе

Фото насловна: pixbay Русите сметаат дека овесот е храна на кралевите. Тие често го користат како каша или едноставно како чај....
zhelezara akeli