ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Овие три професии нема да може да ги замени вештачката интелигенција! Бил Гејтс објаснува и зошто

Бил Гејтс во својот блог „Gates Notes“, навел на кои професии вештачката интелигенција нема да има влијание во иднина. Бил...
zhelezara akeli