ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%MZPU 607 0%STIL 139 -0.71%TEL 385 0%

Пијан Русин сакал да го украде телото на Ленин

Руската полиција приведе пијан маж кој се обидел да го украде телото на Владимир Илич Ленин од мавзолејот на Црвениот...
zhelezara akeli