ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12156.28 -0.31%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

Android 13 пристигна со оваа важна промена – внимавајте кој телефон го купувате

Со објавувањето на Android 13, Google имплементира една важна иновација – зголемување на минималните барања за меморија (RAM). Така, наместо...
zhelezara akeli