ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Презентацијата на проектот  „ Создаваме град, градиме иднина!“ на Културно Ехо

Во рамките на новиот проект Arts Hub кој ќе го реализираме во приодот 2023/24 година, продолжуваме со серијата презентации и...
zhelezara akeli