ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Фрлил камера во море, па снимил страшни сцени: Веќе не влегувам во вода

Ова место е популарно кај туристите и рибарите, но не е безбедно за капачите. Не сте импресионирани? Погледнете што снимила...
zhelezara akeli