ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12167.54 -0.22%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

Огромен леден гребен се откина од Антарктикот

Големината на ледената формација е приближно колку Лондон со неговите предградија. Истражувачите велат дека не веруваат дека климатските промени се...
zhelezara akeli