ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12167.54 -0.22%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

На 93 години се ожени космонаутот Баз Олдрин

Познатиот космонаут Баз Олдрин, пилотот на мисијата „Аполо 11“ и вториот човек кој чекорел на Месечината по Нил Армстронг во...
zhelezara akeli