ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Четвртиот бран на корона вирус се очекува кон крајот на август – Лекарите во Србија веќе добиле наредба

Во Србија изминатите денови почнува да се наслушува дека на лекарите кои работат во белградските болници им било наредено да...
zhelezara akeli