ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12157.4 -0.3%MPT 67999.79 0.16%TEL 360 -1.65%

Ќе се активираат сите европски механизми за да се стави крај на антибугарската омраза, рече Радев

Фото: Румен Радев/инстаграм Бугарскиот претседател Румен Радев, по предлогот од вчерашната седница на Советот за безбедност на бугарски државјани да...
zhelezara akeli