ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12108.73 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Презентација на „Создаваме град, градиме иднина!“ на Културно Ехо во КСП Центар- Јадро

Независната организација „Културно ехо“ ќе ги претстави своите активности во социјално ангажираната уметност, остварени во рамки на проектот „Создаваме град,...
zhelezara akeli