ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Зверев: Се гледам себеси како човек кој може да го победи Ѓоковиќ во Токио

Александер Зверев има самодоверба дека тој ќе биде човекот кој би застанал на патот на залетаниот Новак Ѓоковиќ. Српскиот ас...
zhelezara akeli