ALK 13999.79 0.21%BGOR 147 -1.34%GRNT 1300 -0.46%KMB 8196.31 0.06%LHND 615 0%MPT 73000 -0.4%RMDEN19 99.5 0%SBT 3449.5 -5.21%UNI 2580 -0.77%

Стерјовски побара од сите да се почитува одлуката за употреба на македонските топоними

Пратеникот од Македонска алјанса за европска интеграција, МАЕИ, во албанскиот Парламент, Васил Стерјовски вчера го актуелизира прашањето околу спроведувањето на...
zhelezara akeli