ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Хороскоп за 7 февруари: нова љубов за стрелецот, работни успеси за рибите

Овен Не треба да се оптеретувате со различни критериуми. Секој од соработниците си има свој начин на кој ги интерпретира...
zhelezara akeli