ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Некои морски видови повторно се појавија во Мраморно Море по долго време

Некои морски видови што со години не биле забележани во Мраморното Море, повторно се појавија, благодарение на плодот од преземаните...
zhelezara akeli