ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Владата одлучи средите на 24 април и на 8 мај да бидат неработни и за приватните фирми

По општата забуна дали деновите на гласањето 24 април (среда) и 8 мај (среда) ќе бидат неработни денови само за...
zhelezara akeli