ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Самостојна изложба „Едноставност/Сложеност“ на Ненси Тонг

Скопје, 7 февруари 2023 (МИА) - Во галеријата „Остен“ вечер ќе биде отворена самостојната изложба на слики од уметницата Ненси...
zhelezara akeli