ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

„Ботокс и затегнување на лице“ - Што всушност се случи со лицето на Мадона (кое стана хит меме)?

„Не ја мразам Мадона што си го направила ова на себеси, мразам што живееме во општество каде таа мисли дека...
zhelezara akeli