ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Европска комисија: Заобиколувањето на санкциите на ЕУ ќе стане кривично дело

Европската комисија денеска предложи кршењето на санкциите на ЕУ да се додаде на листата на кривични дела, како и да...
zhelezara akeli