ALK 16838.65 -2.69%GRNT 1301.41 -1.08%KMB 10399.94 -0.62%MAKP 553 -2.98%MPT 75200 -1.7%RMDEN19 99.9 0.1%RMDEN20 99.91 0.01%STIL 93 -1.06%TEL 331.05 0.32%

Во Франција од денеска е задолжителна вакцинација против Ковид-19 за здравствените работници

Франција – Во Франција oд денеска стапува на сила задолжителна вакцинација против Ковид на лицата кои работат во здравствениот сектор....
zhelezara akeli