ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Во Шангај отворен најголемиот музеј на астрономија во светот

Во Шангај е отворен најголемиот музеј на астрономија во светот. Тој е дизајниран во криво-линеарна форма чија цел е да...
zhelezara akeli