ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Парламентарните избори во Хрватска ќе ги следат 5.333 набљудувачи

Парламентарните избори во Хрватска утре ќе ги следат вкупно 5.333 набљудувачи, соопшти Државната изборна комисија (ДИК). За следење на работата...
zhelezara akeli