ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Разрешената директорка на Театар Комедија: Имав притисоци од министерката Стефоска да дадам оставка

Директорка на Театар Комедија, Магдалена Ризова-Черних, не знае зошто е разрешена од министерката за култура, Ирена Стефоска. Таа за вели...
zhelezara akeli