ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

ПРИМ. Д-Р БОРИСЛАВ ГОГУШЕВСКИ: Ушна маст – тоалета, користење на стапчиња за уши – да или не?

Препорачливо е тоалетата на ушите да се прави со мека крпа после капење: Прим. д-р Борислав Гогушевски, оториноларинголог ПИШУВА: Прим....
zhelezara akeli